19/10/2013

Ulat Sagu


pic taken from k.yana's fb sila jamu selera.. *gelinya mak oiii




Alhamdulillah. hari ni kelas PSK dgn jayanya dah dibubarkan. aceh, kemain bubar. lecturer dah buat ulangkaji n dah bagi topik yg kena revise nanti. buat kali pertamanya telah berjaya skip dari kelas material n resources. rasa jahat gila bila dah ponteng gini. at least lega jugk even dapat buat jahat tapi ari ni beruntang sbb dapat duit. masa g menjemput lecturer k wedding, dr. azita bermurah hati bagi duit sbg pengganti diri yg mungkin tak dapat nak g nanti. alhamdulillah rezeki.

masa tengah scroll down fb after berjaya 'chen' dari kelas, kak yana my senior dgn hepinya letak gambar ulat sagu yg gemuk gila bapak ni kat fb dia. alamak, cm tak berani nak pandang lama-lama. kak yana dgn slumber hebatnya dapat main n sentuh-sentuh ulat ni. kalau aku mau nanges guling-guling. tengok pun dh rasa merayap jer kat badan, tu belum sentuh or nk makan lagi. haiii napelah ulat ko menggelikan sgt??

kak yana bergurau nak bagi adiah wedding nanti. i was like. hohohohoiii. terima kasih kak yana. rasa nak jerit kuat-kuat cakap TIDAKKKK!!tobat serius geli satu badan. heran nape ada yg boleh makan makhluk Allah yg sekor ni. kebal betol tahap kegelian diorang ni. sesape yg nak cuba tu boleh try rojer or kontek sape-sape yg ada kat sarawak tu. kalau aku bagi free pun aku akan senyum sambil garu-garu perot. sumpah GELI!!


p/s :~ one of my weaknesses adalah segala jenis makhluk yg bernama ULAT!!! eeeeeeee
thanks for visiting my site

0 Orang Comel/Kacak Berkata:

Post a Comment